Om oss

Care Of om oss

Care Of står för stöd och insikt vid personliga problem och kriser. En temporär adress, c/o, för att man sedan ska kunna gå vidare på egen hand.

Care Of medverkar till att människor ska må bättre och har som mål att stärka människans egen förmåga att hantera problem och livskriser.

Care Of bildades 1994 av Charlotte Palmgren, Dipl. Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin, Stockholm, och Terapeut i Familjesystem enligt Bert Hellinger. Charlotte bedriver verksamhet sedan 1993 inom områdena samtalsterapi och kursverksamhet inom personlig utveckling.

Charlotte är också grundare av Svenska Hellinger Institutet vars syfte är att förmedla kunskap om Familjekonstellationer och Organisationskonstellationer enligt Bert Hellinger. Charlotte är författare till böckerna ”Om du visste hur mycket jag älskar dig!” Kärlekens kraft i familjerelationer. En bok om Bert Hellingers Familjekonstellationer. och Under ytan berättelser ur verkliga livet utifrån ett familjesystemiskt perspektiv.

Care Of använder framför allt verktygen Psykosyntes och Familjekonstellationer som en modell för personlig utveckling. Andra verktyg är Avspänning, Mental träning och parkonceptet Leva tillsammans.

 


Jag heter Charlotte Palmgren och har lång erfarenhet av att hjälpa enskilda, par och familjer.

Care Of:s arbetsmetoder är:
– enskilda samtal
– parsamtal/familjerådgivning
– coaching/handledning
– kurser
– workshops
– föredrag

KONTAKT

RIng: 0709-240663
Erbjudande 30 min gratis konsultation

SKYPE-konsultationer

Nu kan du även få hjälp via skype!